Teriyaki-kastike kanalle
Tämä herkullinen teriyaki-kastike on yksi meidän perheen suosikeista silloin, kun haluamme vaihtelua perinteiseen kanan maustamiseen. Kastike on nopea ja helppo tehdä ja kun aineet hankkii kerran kotiin, riittää niistä useampaan kastikkeeseen. Tätä broileria voi tarjota riisin, salaatin, nuudelien ja wokkien lisukkeena. Saman kastikkeen voi tehdä myös lohelle kun kaipaa vaihtelua kalaruokiin!
Ohje on Outi Väisäsen ja Elvi Ristan Samasta Padasta - kirjasta. Suosittelen kirjaa kaikille lapsiperheille, se on pullollaan herkullisia ja helppoja reseptejä jotka maistuvat myös perheen pienimmille!
600g broilerin leikettä
2 rkl seesamiöljyä
Teriyaki-kastike
1/2 dl soijakastiketta
3/4 dl (muscovado)siirappia
2 rkl riisiviinietikkaa
1 1/2 rkl raastettua inkivääriä
Leikkaa halutessasi broilerin leikkeet pienemmiksi paloiksi. Sekoita Teriyaki kastikkeen aineet. Kuumenna seesamiöljy paistinpannussa ja ruskista broileri kovalla lämmöllä pinnalta. Siirrä lautaselle odottamaan. Kaada kastike pannuun ja keitä 5 minuuttia. Lisää broileri sekaan ja hauduta 5 minuuttia. Valmista nautittavaksi!
Kommentit
Lähetä kommentti